Beeld

Hoogwaardige technologie gecombineerd met een aantrekkelijk design; bij ons vindt u het. Ons Loewe assortiment – met hierin een uitgebreide selectie televisietoestellen – is daar een goed voorbeeld van. In de winkel leggen we u graag het verschil uit tussen LED en OLED en laten we u in alle rust het beeld bekijken. En we tonen u de opties; van kleine televisies tot grote schermen en van zwarte exemplaren tot die in trendy kleuren. Een persoonlijke begeleiding in het maken van een keuze die daadwerkelijk bij u past, daar zetten wij ons graag voor in.

Geluid

Mooi geluid als vaststaand gegeven bestaat eigenlijk niet, geluid is iets heel persoonlijks. Bent u op zoek naar een hifi-installatie en daarmee naar de beleving die bij ú past? Wij nemen alle tijd om samen met u de mogelijkheden te bekijken; van stereo, Dolby Digital, AC3 en home cinema tot streaming audio en meerkamersystemen. We tonen u de verschillen tussen onze merken, die we overigens zorgvuldig selecteerden op karakter, kwaliteiten en design. Als u dat wenst, adviseren we u natuurlijk ook graag bij u thuis. Zodat u na aankoop gegarandeerd geniet van een installatie die bij u aansluit én die de juiste toon zet in uw woning.

Luidsprekers

Even gauw een paar speakers kopen; niet veel mensen doen dat tegenwoordig nog. Logisch, want luidsprekers zijn er in zoveel denkbare formaten, kleuren en klanken. Wij begrijpen dan ook dat u op basis van een gedegen advies een – voor u én uw woning – juiste keus wilt maken. U wilt de speakers zelf horen, de klankkleur zelf ontdekken, het geluid zelf ervaren. We nodigen u daarom van harte uit om een van onze luisterkamers te betreden, onze speakers te bekijken en alle soorten, maten en natuurlijk geluiden eens rustig op u in te laten werken. En omdat de ruimte waarin de speakers in uw woning komen te staan een grote rol speelt bij de klank, adviseren wij u ook graag thuis, vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.

Home cinema

De echte bioscoopervaring zelf beleven? In onze unieke home cinema luisterruimte hoort u niet alleen, maar voelt u vooral. We voeren u een stapje voorbij de beleving, waardoor het is alsof u zelf bij een concert aanwezig bent of in de film meespeelt. Onze luisterkamer beschikt over 30 verschillende dvd-spelers en home cinema versterkers die u het totale scala aan geluidsmogelijkheden laten horen. En de vier beeldschermen tonen u de vele mooie manieren van beeldprojectie. Ook als het aankomt op home cinema kunt u vertrouwen op onze duidelijke voorlichting, desgewenst bij u thuis. Zo hoeft u straks alleen nog maar op play te drukken om de beleving te laten beginnen!

Bekabeling

De voor u ideale installatie aangeschaft? Vergeet dan vooral de bekabeling niet, want daarmee komt uw apparatuur helemaal tot haar recht. Goede bekabeling betekent voor beeld en geluid een geweldige opwaardering, vooral in het digitale tijdperk waarin we nu leven. Met de juiste bekabeling haalt u het beste uit die mooie nieuwe installatie. Daarom bieden wij u een uitgebreid pakket aan met bekabeling van Oehlbach, Van den Hul, Atlas en meer goede merken.

Ondersteuning

Met onze service weten we ons al jarenlang te onderscheiden. We geven u een goed en eerlijk advies en ook na aankoop mag u rekenen op onze dienstverlening. Zo komen we uw nieuwe apparatuur graag bij u thuis afleveren, installeren, programmeren en demonstreren. En mocht het nodig zijn dan kunt u ook daarna altijd op ons terugvallen. Want ondanks dat wij enkel apparatuur verkopen waar wij zelf volledig achter staan, kan er onverhoopt een defect optreden. Wij doen er dan alles aan om ervoor te zorgen dat u weer snel over uw apparatuur kunt beschikken. En voor de duur van de reparatie krijgt u van ons een vervangend apparaat in bruikleen.